Bijzonder nieuws over Yamaha YZF-R125

Jawel, de YZF-serie gaat aangevuld worden met een kleintje. Naast de R1 en R6 staat er nu ook een 125cc viertakt op de prijslijst van Yamaha. De YZF-R125 wordt in Nederland al gebruikt als opleidingsklasse voor jonge coureurs, maar door de enthousiaste reacties heeft Yamaha Motor Nederland besloten om de 'kleine' racer nu ook op kenteken te laten verschijnen.

De 125 is zeker een ideale opstapfiets voor jonge motorrijbewijs-bezitters. De YZF-R125 van Yamaha heeft 15 pk en is daardoor geschikt voor het nieuwe A1-rijbewijs, dat vanaf 19 januari 2013 ingevoerd gaat worden. Te koop in Competition White en Power Black voor 4.799 euro.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?