zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bijzonder nieuws over Yamaha YZF-R125

Jawel, de YZF-serie gaat aangevuld worden met een kleintje. Naast de R1 en R6 staat er nu ook een 125cc viertakt op de prijslijst van Yamaha. De YZF-R125 wordt in Nederland al gebruikt als opleidingsklasse voor jonge coureurs, maar door de enthousiaste reacties heeft Yamaha Motor Nederland besloten om de 'kleine' racer nu ook op kenteken te laten verschijnen.

De 125 is zeker een ideale opstapfiets voor jonge motorrijbewijs-bezitters. De YZF-R125 van Yamaha heeft 15 pk en is daardoor geschikt voor het nieuwe A1-rijbewijs, dat vanaf 19 januari 2013 ingevoerd gaat worden. Te koop in Competition White en Power Black voor 4.799 euro.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen