woensdag 27 september 2023

Bijzondere klassiekers in Westzaan

Voor de vijfde keer in successie organiseert een klein groepje enthousiaste klassiekerliefhebbers de Classic Motor en Bromfiets show in het Noord-Hollandse Westzaan. Plaats van handeling is Partycentrum De Bun aan de Groene Jagerstraat 2. Het 'spektakel' vindt plaats op zondag 23 oktober van 10.00-17.00 uur. Nou ja, spektakel… Het is een kleinschalige tentoonstelling die met groot enthousiamse wordt georganiseerd.

Onder andere de fabrieksderby van Angel Nieto zal er te zien zijn. Verder de NSU van Mike Hailwood en de Yamaha 125 waarmee Jan Kostwinder in 1973 2e werd op het eiland Man. Ook staat er een Suzuki 500 waaarmee Jack Middelburg triomfen vierde en de Suzuki 750 van Marcel Ankoné. Andere motoren die het bekijken waard zijn;  Norton Manx van 1938, MV Agusta van 1958 en een unieke Konig 500. Enkele bekende oud-coureurs hebben ook al toegezegd zondag de 23e in Westzaan aanwezig te zijn.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image