13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Bijzondere klassiekers in Westzaan

Voor de vijfde keer in successie organiseert een klein groepje enthousiaste klassiekerliefhebbers de Classic Motor en Bromfiets show in het Noord-Hollandse Westzaan. Plaats van handeling is Partycentrum De Bun aan de Groene Jagerstraat 2. Het 'spektakel' vindt plaats op zondag 23 oktober van 10.00-17.00 uur. Nou ja, spektakel… Het is een kleinschalige tentoonstelling die met groot enthousiamse wordt georganiseerd.

Onder andere de fabrieksderby van Angel Nieto zal er te zien zijn. Verder de NSU van Mike Hailwood en de Yamaha 125 waarmee Jan Kostwinder in 1973 2e werd op het eiland Man. Ook staat er een Suzuki 500 waaarmee Jack Middelburg triomfen vierde en de Suzuki 750 van Marcel Ankoné. Andere motoren die het bekijken waard zijn;  Norton Manx van 1938, MV Agusta van 1958 en een unieke Konig 500. Enkele bekende oud-coureurs hebben ook al toegezegd zondag de 23e in Westzaan aanwezig te zijn.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen