vrijdag 1 maart 2024

Kawasaki Versys 1000 op de Eicma

Op www.moto-net.com kwamen we spionagefoto's tegen van de Kawasaki Versys 1000. Volgens de Franse makers van de site zal deze nieuwe motor worden gepresenteerd op de Eicma. Zo op het eerste gezicht lijkt deze Kawa het in het Adventure-segment een regelrechte concurrent voor de Suzuki V-Strom. Bij Kawasaki wordt over een mogelijke Versys 1000 in alle talen gezwegen. Geen JA en geen NEE. Nou, dat geeft te denken. Wie zwijgt, stemt toe…

Eerder al beweerde een andere Franse site (www.moto-station.com) dat Triumph in Milaan in het hogere Adventure-segment een 1200 zal onthullen, die het op moet nemen tegen de BMW R1200GS.

We zullen het weten zodra de Eicma in Milaan de deuren opent op 10 november. Uiteraard hebben wij het nieuws dan al vernomen tijdens de persdag die eerder is en de waarheid op www.motor.nl aan het licht gebracht.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen