Kawasaki Versys 1000 op de Eicma

Op www.moto-net.com kwamen we spionagefoto's tegen van de Kawasaki Versys 1000. Volgens de Franse makers van de site zal deze nieuwe motor worden gepresenteerd op de Eicma. Zo op het eerste gezicht lijkt deze Kawa het in het Adventure-segment een regelrechte concurrent voor de Suzuki V-Strom. Bij Kawasaki wordt over een mogelijke Versys 1000 in alle talen gezwegen. Geen JA en geen NEE. Nou, dat geeft te denken. Wie zwijgt, stemt toe…

Eerder al beweerde een andere Franse site (www.moto-station.com) dat Triumph in Milaan in het hogere Adventure-segment een 1200 zal onthullen, die het op moet nemen tegen de BMW R1200GS.

We zullen het weten zodra de Eicma in Milaan de deuren opent op 10 november. Uiteraard hebben wij het nieuws dan al vernomen tijdens de persdag die eerder is en de waarheid op www.motor.nl aan het licht gebracht.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?