13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Bike-Design GPS-tracking systeem

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Bike-Design lanceert een nieuw GPS-tracking systeem voor gelijk welk voertuig.  Het unieke aan dit systeem is dat het systeem werkt zonder abonnement en dat het zodanig klein is dat het ook kan gebruikt worden voor andere zaken die u dierbaar zijn.

Daarenboven is de installatie heel eenvoudig (plug and play).  Het systeem laat u toe om live om de 10 sec. op te vragen waar het zich bevind.  Speciaal in het motor systeem is dat er ook een bewegingsfunctie ingebouwd zit zodat u direct op de hoogte wordt gesteld via sms of email van zodra iemand uw motor verplaatst.

Voor de prijs hoeft u het al zeker niet te laten.  Een compleet systeem met 10 gratis sms-en en 100 gratis locatie bepalingen kost slechts € 159,90.

Een demo filmpje kan bekeken worden op de website van Bike-Design onder de categorie
Beveiliging > Alarmen.

Informatie:

www.bike-design.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen