donderdag 6 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bikers Friday

De eerste Bikers Friday vindt plaats op vrijdag 9 september in Garage29 te Hilversum. Een clubfeest bij Motor.NL. Inpandig beschikken we namelijk over een gaaf motorcafé. Speciaal voor activiteiten van de Motor.NL Riders Club. Voor de Bikers Friday hebben we maximaal 100 toegangstickets te vergeven, dus vol is vol. Voorafgaand aan de clubavond kun je kiezen om mee te rijden met een korte toertocht. Dit is niet verplicht, dus laat bij je inschrijving duidelijk weten of je om 15:30 uur of 17:30 uur aanwezig bent.

15:30 uur ontvangst en aansluitend motorrit in kleine groepen van ca. 1 / 1,5 uur langs de Loosdrechtse Plassen (GPX-bestand wordt van tevoren toegezonden)

17:30 uur inloop Garage29
18:00 – 19:30 dinerbuffet
19:30 – 22:00 Rock-liveband RSON op het podium
22:00 uur einde

Entreetickets zijn slechts € 25,00. Dit is inclusief gehele avond eten en drinken (open bar), livemuziek én ride-out. Tevens mag je ook een introducee meenemen die voor dezelfde prijs aan kan sluiten. Dus neem zeker een motorvriend mee!

Aanmelden is heel makkelijk. Vul het formulier in en betaal met pin bij aankomst op het feest.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen