woensdag 27 september 2023

Bikers Friday

De eerste Bikers Friday vindt plaats op vrijdag 9 september in Garage29 te Hilversum. Een clubfeest bij Motor.NL. Inpandig beschikken we namelijk over een gaaf motorcafé. Speciaal voor activiteiten van de Motor.NL Riders Club. Voor de Bikers Friday hebben we maximaal 100 toegangstickets te vergeven, dus vol is vol. Voorafgaand aan de clubavond kun je kiezen om mee te rijden met een korte toertocht. Dit is niet verplicht, dus laat bij je inschrijving duidelijk weten of je om 15:30 uur of 17:30 uur aanwezig bent.

15:30 uur ontvangst en aansluitend motorrit in kleine groepen van ca. 1 / 1,5 uur langs de Loosdrechtse Plassen (GPX-bestand wordt van tevoren toegezonden)

17:30 uur inloop Garage29
18:00 – 19:30 dinerbuffet
19:30 – 22:00 Rock-liveband RSON op het podium
22:00 uur einde

Entreetickets zijn slechts € 25,00. Dit is inclusief gehele avond eten en drinken (open bar), livemuziek én ride-out. Tevens mag je ook een introducee meenemen die voor dezelfde prijs aan kan sluiten. Dus neem zeker een motorvriend mee!

Aanmelden is heel makkelijk. Vul het formulier in en betaal met pin bij aankomst op het feest.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image