Bimota verkocht

Bimota, kennen we die nog? Het uiterst exclusieve merk uit Rimini, bekend van zijn exotische en vaak excentrieke machines, heeft aangekondigd te zijn overgenomen door een tot op heden onbekend Zwitserse geldschieter. Het volledige bedrijf blijft wel in Rimini en volgens de woordvoerders zal deze overname geen invloed hebben op de gang van zaken aldaar.  Het is niet de eerste keer dat het merk is overgenomen en soms was dat maar goed ook. Na een faillissement in 1999 heeft een weldoener in 2002 het merk weer terug op de kaart gezet. Wij hopen oprecht dat we in Zwitserse handen nog meer van het roemruchte merk te horen krijgen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?