Kom naar de Vriendendag!

Onder het thema “Hoe sterk is de TT?” houdt de Stichting Vrienden TT Circuit Assen op zaterdag 12 oktober haar jaarlijkse Vriendendag. Deze bijeenkomst wordt gehouden in het mediacentrum van het TT Circuit. De Stichting Vrienden TT Circuit Assen heeft rond bovengenoemd thema een interessant programma samengesteld, waarbij de directeur van het TT Circuit Assen, Peter Oosterbaan, een presentatie zal houden en daarbij ook in zal gaan op het thema.

Radiopresentator en tv-commentator Corné Klijn verzorgt een inleiding over “motorsport op TV” en de Asser wethouder Henk Matthijsse praat de aanwezigen bij over de plannen voor de omgeving van het TT Circuit en het TT Festival. Onder de noemer “TT Insight” wordt onder leiding van de dagvoorzitter een ronde tafel gesprek gehouden met bekende personen uit de auto- en motorsportwereld. Daarbij bestaat ook de mogelijkheid voor aanwezigen in de zaal om vragen te stellen.

Nadat voorzitter Pieter Hofstra van de Stichting Vrienden TT Circuit Assen de Vriendendag om 10.30 uur heeft geopend, kunnen de bezoekers een toertocht per eigen motor of auto rijden, waarbij delen van voormalige TT Circuits in de route zijn opgenomen. Voor vrienden die daaraan niet meedoen, bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een rondleiding door de gebouwen van het TT Circuit. Ook zullen een autoraceteam en een motorraceteam bezocht worden.

Andere programmaonderdelen van de Vriendendag zijn een veiling van bijzondere artikelen ten bate van Riders for Health, een demonstratie van jeugdraces op de TT Junior Track en een busrit over het circuit.

De Vriendendag op 12 oktober is uitsluitend bedoeld voor leden van de Stichting Vrienden TT Circuit Assen. Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van het wereldberoemde TT Circuit Assen en nog geen “Vriend”? Wordt dan kosteloos vriend van het TT Circuit. Opgave kan via de website www.vriendentt.nl. Nu vriend worden en op 12 oktober al meedoen aan de Vriendendag. Het kan. Doe als 5000 anderen en word gratis Vriend van het TT Circuit Assen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.