13 C
Nederland
donderdag 18 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

BMW F 900 R en F 900 XR rijklaar en met € 500,- inruilpremie

Nu is het moment om van het voorjaar te genieten. Dat doe je op de BMW F 900 R of de BMW F 900 XR. De pure motorfietsen van de F modellen delen hart en ziel. Dezelfde oersterke krachtbron en een robuuste ruggengraat, maar met uiteenlopende karaktereigenschappen en kwaliteiten die je van BMW Motorrad gewend bent.

Ruil nu je huidige motorfiets in en stap direct op jouw nieuwe vrijheidsrijder. Van ruilen komt zeker geen huilen. Want je ontvangt bovendien € 500,- bovenop de inruilwaarde.

BMW F 900 R

De F 900 R is een onvervalste Roadster waarmee je zelfverzekerd door het uitdagende leven racet. Ga resoluut de weg op en kom er niet meer af. Sta niet stil bij saaie situaties maar sprint weg en doorkruis de alledaagse drukte met passie en precisie. Deze moderne motorfiets heeft een gedurfde, agressieve uitstraling maar is vriendelijk voor je houding.

Enthousiaste nieuwkomers kunnen op deze naked bike de bochten aanvallen en medeweggebruikers breed lachend passeren. Er zit maar liefst 105 pk in die 200 kilo. Maar hoe ongerept de beleving ook voelt, de F 900 R ondersteunt je frontaal met innovatieve verlichtingstechnologie, connectiviteit en veiligheid. Dus ook zeer interessant voor ervaren rijders die zijn uitgekeken op hun huidige motorfiets.

BMW F 900 XR

De F 900 XR biedt een avontuurlijk model, ideaal voor lange sportieve tochten. De XR onderscheidt zich door de onuitputtelijke capaciteiten en een flink vermogen. Omdat je wat rechter op de F 900 XR zit beheers je de motorfiets met gemak en kan er moeiteloos een passagier achterop. Samen lekker ver weg van de hectiek.

Standaard ongeëvenaard

Beide modellen bieden authentieke extase maar met indrukwekkende innovaties. De lichte, kunststof brandstoftanks zijn een wereldprimeur en met nieuwe constructietechnieken is er voor gezorgd dat er een gestroomlijnde achterkant is.

De standaarduitrusting met vele technologische functies is ongeëvenaard in de middenklasse. Het digitale TFT-display geeft altijd volledig overzicht, dus draai het gas gerust open. Op het display voor je worden alle essentiële waarden getoond dus je hebt constant de controle. Ook als je wat wild dreigt te worden. Want dat risico is er als je de BMW F 900 R of de BMW F 900 XR bestuurt.

De Automatic Stability Control zorgt ervoor dat het achterwiel altijd grip houdt terwijl de anti-hop koppeling voorkomt dat het achterwiel gaat stuiteren. Ook de Adaptive Cornering Light, Keyless Ride en Intelligent Emergency Call zijn elektronische elementen die veeleisende motorrijders wel op waarde weten te schatten.

Dus leef je meteen uit want door onze inruilactie kun je direct jouw nieuwe motorfiets bestijgen. Ruil je huidige motorfiets in en ontvang € 500,- bovenop jouw inruilwaarde.

De BMW F 900 R of F 900 XR zijn direct uit voorraad leverbaar. Want onnodig wachten, daar doen we natuurlijk niet aan. De F 900 R is al verkrijgbaar vanaf € 9.750,- en de F 900 XR vanaf € 13.450,-.

Vraag meteen hier een proefrit aan en laat je overtuigen door de passie, dynamiek, design en techniek van BMW Motorrad.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen