vrijdag 29 maart 2024

BMW heeft er zin in voor 2012

De BMW R1200GS Rallye is misschien wel de meest avontuurlijke BMW. Om dat te benadrukken is de Rallye voorzien van extra uitrusting en opvallende uiterlijke details. De GS is gespoten in de beroemde BMW Motorrad Motorsport kleurstelling.

De BMW F800R (foto boven) is voornamelijk optisch aangepakt. De zijkuipdelen aan de voorkant zijn net iets anders vormgegeven en in een andere kleur en dat geldt ook voor het voorspatbord. De veer van de schokdemper is nu rood, een windschermpje (sport) in kleur en witte knipperlichten. Als laatste, er zijn nieuwe kleuren: zwart/wit, rood/wit en zilver.

Een special edition van de K1300R (foto boven) presenteert zich met de exclusieve kleuren ‘ostragrau metallic matt’ en ‘saphirschwarz metallic’. Opvallende belettering in sonnengelb en een carbon motorspoiler ronden het af.

De BMW K1300S wordt in januari ook leverbaar met Dynamic pakket. Dit pakket bestaat uit een veiligheidpakket met Automatic Stability Control (ASC) en bandenspanningcontrole (RDC). Ook verwarmde handvatten, boardcomputer, HP schakelassistent (quickshifter) en electronic suspension adjustment (ESA II) maken deel uit van dit pakket.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen