BMW heeft er zin in voor 2012

De BMW R1200GS Rallye is misschien wel de meest avontuurlijke BMW. Om dat te benadrukken is de Rallye voorzien van extra uitrusting en opvallende uiterlijke details. De GS is gespoten in de beroemde BMW Motorrad Motorsport kleurstelling.

De BMW F800R (foto boven) is voornamelijk optisch aangepakt. De zijkuipdelen aan de voorkant zijn net iets anders vormgegeven en in een andere kleur en dat geldt ook voor het voorspatbord. De veer van de schokdemper is nu rood, een windschermpje (sport) in kleur en witte knipperlichten. Als laatste, er zijn nieuwe kleuren: zwart/wit, rood/wit en zilver.

Een special edition van de K1300R (foto boven) presenteert zich met de exclusieve kleuren ‘ostragrau metallic matt’ en ‘saphirschwarz metallic’. Opvallende belettering in sonnengelb en een carbon motorspoiler ronden het af.

De BMW K1300S wordt in januari ook leverbaar met Dynamic pakket. Dit pakket bestaat uit een veiligheidpakket met Automatic Stability Control (ASC) en bandenspanningcontrole (RDC). Ook verwarmde handvatten, boardcomputer, HP schakelassistent (quickshifter) en electronic suspension adjustment (ESA II) maken deel uit van dit pakket.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.