Piaggio vliegt op de EICMA

Natuurlijk is ook Piaggio naar de EICMA 2011 gekomen met een aantal nieuwe modellen. Zo’n belangrijke primeur is de nieuwe Fly (foto boven). Uiterlijk is de Fly compleet in het nieuw gestoken, met tal van nieuwe styling- en functionele features. Ook het onderhuids gelegen frame van de Fly is compleet nieuw ontworpen en omarmt de 50cc viertakt 4V-krachtbron. Daarnaast wordt hij ook leverbaar met 125 en 150cc eencilinders.

Eveneens nieuw is de comfortabele X10 maxiscooter, het aanstaande topmodel van Piaggio. Deze aanwinst, met een keuze uit een 125cc, de nieuwe 350cc en de 500cc krachtbron heeft onder meer een elektronisch instelbare achterwielophanging (voor de 500cc versie), ABS en ASR, een in de standaard geïntegreerde parkeerrem, een boordcomputer met LCD-scherm, een groot windscherm, drie opbergvakken achter het beenscherm en een genereuze bergruimte.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?