dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Piaggio vliegt op de EICMA

Natuurlijk is ook Piaggio naar de EICMA 2011 gekomen met een aantal nieuwe modellen. Zo’n belangrijke primeur is de nieuwe Fly (foto boven). Uiterlijk is de Fly compleet in het nieuw gestoken, met tal van nieuwe styling- en functionele features. Ook het onderhuids gelegen frame van de Fly is compleet nieuw ontworpen en omarmt de 50cc viertakt 4V-krachtbron. Daarnaast wordt hij ook leverbaar met 125 en 150cc eencilinders.

Eveneens nieuw is de comfortabele X10 maxiscooter, het aanstaande topmodel van Piaggio. Deze aanwinst, met een keuze uit een 125cc, de nieuwe 350cc en de 500cc krachtbron heeft onder meer een elektronisch instelbare achterwielophanging (voor de 500cc versie), ABS en ASR, een in de standaard geïntegreerde parkeerrem, een boordcomputer met LCD-scherm, een groot windscherm, drie opbergvakken achter het beenscherm en een genereuze bergruimte.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen