vrijdag 29 maart 2024

Piaggio vliegt op de EICMA

Natuurlijk is ook Piaggio naar de EICMA 2011 gekomen met een aantal nieuwe modellen. Zo’n belangrijke primeur is de nieuwe Fly (foto boven). Uiterlijk is de Fly compleet in het nieuw gestoken, met tal van nieuwe styling- en functionele features. Ook het onderhuids gelegen frame van de Fly is compleet nieuw ontworpen en omarmt de 50cc viertakt 4V-krachtbron. Daarnaast wordt hij ook leverbaar met 125 en 150cc eencilinders.

Eveneens nieuw is de comfortabele X10 maxiscooter, het aanstaande topmodel van Piaggio. Deze aanwinst, met een keuze uit een 125cc, de nieuwe 350cc en de 500cc krachtbron heeft onder meer een elektronisch instelbare achterwielophanging (voor de 500cc versie), ABS en ASR, een in de standaard geïntegreerde parkeerrem, een boordcomputer met LCD-scherm, een groot windscherm, drie opbergvakken achter het beenscherm en een genereuze bergruimte.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen