Exclusieve GSX-R

Suzuki’s GSX-R modellen waren in 1985 de eerste echte race-replica’s voor de straat. Ter ere van de productie van de miljoenste GSX-R introduceert Suzuki de exclusieve GSX-R1000Z.

De zeer gelimiteerde oplage zal wereldwijd exact 1985 stuks tellen, gelijk aan het bouwjaar van de eerste GSX-R. De Z-editie heeft tal van exclusieve optische details, zoals goudkleurige voorvorkpoten, een rode achterveer en wieldecoratie. Maar het meest opvallende is het fraaie retro design. Uiteraard is ieder exemplaar voorzien van een uniek serienummer op de kroonplaat.

De GSX-R1000Z zal begin volgend jaar beperkt leverbaar worden in Nederland. Meer informatie volgt binnenkort. Houd www.motor.nl in de gaten!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?