maandag 27 maart 2023

BMW International GS Trophy 2024 naar Namibië

Voor liefhebbers van avontuur en enduro is de BMW GS Trophy een van de spannendste wedstrijden die er zijn. De BMW GS Trophy niet alleen de capaciteiten van de R 1250 GS, maar ook de vaardigheden, kracht en kameraadschap van de deelnemers.

Daarom keert de BMW GS Trophy in 2024 terug. Voor de negende editie wordt de wedstrijd gehouden in het idyllische landschap van Namibië, Afrika. Dus terug naar het continent waar het allemaal begon in 2008.

BMW GS Trophy 2024: Pre-Qualifier op 21 & 22 juli 2023 in Loon op Zand

Aan de BMW GS Trophy van 2024 zullen in totaal 22 teams uit de hele wereld deelnemen, met naar verwachting in totaal 60 rijders. Van de 22 teams zullen er zes volledig uit vrouwen bestaan, terwijl 16 mannenteams, waaronder Team NL, de rest van de deelnemers zullen vormen. Omdat de GS Trophy van 2024 nog ver weg is, worden overal ter wereld kwalificatierondes gehouden om de besten van de beste rijders te selecteren. In totaal zijn er 15 nationale kwalificatieronden en één internationale kwalificatieronde.

BMW Motorrad geeft aan dat de International GS Trophy geen race is, maar een teamwedstrijd die de vaardigheden, het teamwerk en de moed van de deelnemers op de proef stelt. Onderdeel van de uitdagingen zijn GPS-navigatie, maar ook offroad-rijden en technische rij-uitdagingen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image