BMW K1300S HP-uitvoering

BMW en catalogussen gaan heel goed samen. Met Ducati en Harley-Davidson heeft BMW zelfs de meeste accesoires in het assortiment. Alleen niet iedereen weet dit. Wat doen je dan? Je pakt een BMW K1300S, hangt ‘m helemaal vol, roept vervolgens dat het een nieuw model is en iedereen kent vanuit het niets de High Performance-catalogus. Bovenstaande is niet geheel waarheidsgrotrouw maar het komt in de buurt.

Om het nog exclusiever te maken wordt deze serie in een beperkte oplage van 750 stuks gemaakt en is natuurlijk voorzien van een uniek nummer. Nog niet genoeg? Afwijkende kleurstelling, carbon voorspatbord, carbon airboxdeksel, koppelingsdeksel en afdekkapje voor de duozit. Ook dat zit er allemaal op…

Daarnaast komen nog de HP-voetsteunen voor rijder en passagier, een quickshifter, Akrapovic-einddemper, ESA II, een boordcomputer, ASC-tractiecontrole, bandenspanningsmeter, verwarmde handvatten en een getinte ruit. Als extra wordt de HP geleverd met de paddockstand.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.