maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

BMW K1300S HP-uitvoering

BMW en catalogussen gaan heel goed samen. Met Ducati en Harley-Davidson heeft BMW zelfs de meeste accesoires in het assortiment. Alleen niet iedereen weet dit. Wat doen je dan? Je pakt een BMW K1300S, hangt ‘m helemaal vol, roept vervolgens dat het een nieuw model is en iedereen kent vanuit het niets de High Performance-catalogus. Bovenstaande is niet geheel waarheidsgrotrouw maar het komt in de buurt.

Om het nog exclusiever te maken wordt deze serie in een beperkte oplage van 750 stuks gemaakt en is natuurlijk voorzien van een uniek nummer. Nog niet genoeg? Afwijkende kleurstelling, carbon voorspatbord, carbon airboxdeksel, koppelingsdeksel en afdekkapje voor de duozit. Ook dat zit er allemaal op…

Daarnaast komen nog de HP-voetsteunen voor rijder en passagier, een quickshifter, Akrapovic-einddemper, ESA II, een boordcomputer, ASC-tractiecontrole, bandenspanningsmeter, verwarmde handvatten en een getinte ruit. Als extra wordt de HP geleverd met de paddockstand.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen