donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Husqvarna Concept MOAB

Vorig jaar was de Husqvarna Mille 3 zonder twijfel de meest besproken conceptmotor op de EICMA. En dit jaar? De kans is groot dat opnieuw Husky met deze eer gaat strijken want ditmaal komen ze met de MOAB. Je hoeft niet eens goed te kijken wat de basis voor deze MOAB is geweest. Inderdaad, de scrambler waarmee het allemaal begon voor Husqvarna.

De MOAB heeft een 650cc-motorblok, 17 inch wielen en semi-noppenbanden. Het kleurenschema is afkomstig van de Steve McQueen's H40. Moeten we meer zeggen? Nee! Slechts een boodschap gaat richting Husky. Starten die productie en snel! Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren, is nog zeer onduidelijk. Wij blijven duimen…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen