Husqvarna Concept MOAB

Vorig jaar was de Husqvarna Mille 3 zonder twijfel de meest besproken conceptmotor op de EICMA. En dit jaar? De kans is groot dat opnieuw Husky met deze eer gaat strijken want ditmaal komen ze met de MOAB. Je hoeft niet eens goed te kijken wat de basis voor deze MOAB is geweest. Inderdaad, de scrambler waarmee het allemaal begon voor Husqvarna.

De MOAB heeft een 650cc-motorblok, 17 inch wielen en semi-noppenbanden. Het kleurenschema is afkomstig van de Steve McQueen's H40. Moeten we meer zeggen? Nee! Slechts een boodschap gaat richting Husky. Starten die productie en snel! Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren, is nog zeer onduidelijk. Wij blijven duimen…

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?