vrijdag 26 april 2024

Husqvarna Concept MOAB

Vorig jaar was de Husqvarna Mille 3 zonder twijfel de meest besproken conceptmotor op de EICMA. En dit jaar? De kans is groot dat opnieuw Husky met deze eer gaat strijken want ditmaal komen ze met de MOAB. Je hoeft niet eens goed te kijken wat de basis voor deze MOAB is geweest. Inderdaad, de scrambler waarmee het allemaal begon voor Husqvarna.

De MOAB heeft een 650cc-motorblok, 17 inch wielen en semi-noppenbanden. Het kleurenschema is afkomstig van de Steve McQueen's H40. Moeten we meer zeggen? Nee! Slechts een boodschap gaat richting Husky. Starten die productie en snel! Of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren, is nog zeer onduidelijk. Wij blijven duimen…

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen