BMW komt met opvolger R1200GS

In een persbericht over de aanstaande Intermot schrijft BMW dat de R1200GS een opvolger krijgt in 2013. Of het echt een nieuw model wordt, is echter nog de vraag. BMW spreekt namelijk van een ´geperfectioneerd model´.

De kans is echter groot dat het een vloeistofgekoelde boxer gaat worden. Eerder circuleerde namelijk al zeer duidelijk foto´s rond op het internet. Wij houden het scherp in de gaten en melden ons bij nieuws.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.