Meer toppers naar Red Bull Pro Nationals

Met nog maar een week te gaan voordat de Red Bull Pro Nationals losbarst op het voormalig GP-circuit van Mill komen er steeds meer aanmeldingen binnen van toprijders. We noemen als voorbeelden Max Nagl en Ken de Dycker. Niet de minste…

Ze zijn echter niet de enige WK-rijders die in actie komen in Mill. Nagl en De Dycker zullen sterke concurrentie krijgen van Kevin Strijbos, Marc de Reuver, Stephen Sword, Nicolas Aubin, Gert Krestinov en velen anderen.

De MX1 en MX2 rijden bij de Red Bull Pro Nationals tegelijk over 25 minuten plus twee ronden. Om het een beetje eerlijk te houden worden ze wel apart geklasseerd. Meer info: www.redbullpronationals.com. Overigens is de kans groot dat deze week nog meer toppers zich zullen aanmelden. Lees het op MOTOR.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.