BMW Motorrad Days

Tijdens het weekend van 1 t/m 3 juli wordt voor de 11e keer de BMW Motorrad Days georganiseerd. Garmisch-Partenkirchen is dan het podium voor BMW- en Husqvarnamotoren. Er worden zo'n 30.000 bezoekers verwacht, die van over de hele wereld komen. 

Je kunt op dit evenement de nieuwste machines van BMW en Husqvarna bewonderen. Daarnaast wordt er een zeer gevarieerd programma aangeboden. Op de Motorrad Days kun je o.a. kennis maken met het World Superbike Team van BMW Motorrad en Chris Pfeiffer, vier keer Wereldkampioen stuntrijden. Chris zal diverse, waanzinnige shows weggeven: " Ik heb heel veel nieuws om te laten zien, zoals de bounce to crosslegs. Die is heel cool. Tijdens een wheelie rem ik opeens zo hard, dat ik word gelanceerd. Vervolgens land ik dwars op de achterste voetsteunen. Ondertussen ben ik nog steeds mijn wheelie aan het doen."

Naast de diverse shows, kun je zelf ook op allerlei motoren stappen. Op het BMW Enduro Park en op het Husqvarna X-track-plein kun je jouw vaardigheden laten zien en heb je de kans om nieuwe dingen met deze machines te leren. Daarnaast kun je testritten boeken via www.bmw-motorrad.com/testride. Als klap op de vuurpijl heeft iedere bezoeker de kans een nieuwe BMW G650GS of een BMW R1200R te winnen!

Meer informatie over de BMW Motorrad Days vind je op www.bmw-motorrad.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.