zaterdag 15 juni 2024

BMW Motorrad Days

Tijdens het weekend van 1 t/m 3 juli wordt voor de 11e keer de BMW Motorrad Days georganiseerd. Garmisch-Partenkirchen is dan het podium voor BMW- en Husqvarnamotoren. Er worden zo'n 30.000 bezoekers verwacht, die van over de hele wereld komen. 

Je kunt op dit evenement de nieuwste machines van BMW en Husqvarna bewonderen. Daarnaast wordt er een zeer gevarieerd programma aangeboden. Op de Motorrad Days kun je o.a. kennis maken met het World Superbike Team van BMW Motorrad en Chris Pfeiffer, vier keer Wereldkampioen stuntrijden. Chris zal diverse, waanzinnige shows weggeven: " Ik heb heel veel nieuws om te laten zien, zoals de bounce to crosslegs. Die is heel cool. Tijdens een wheelie rem ik opeens zo hard, dat ik word gelanceerd. Vervolgens land ik dwars op de achterste voetsteunen. Ondertussen ben ik nog steeds mijn wheelie aan het doen."

Naast de diverse shows, kun je zelf ook op allerlei motoren stappen. Op het BMW Enduro Park en op het Husqvarna X-track-plein kun je jouw vaardigheden laten zien en heb je de kans om nieuwe dingen met deze machines te leren. Daarnaast kun je testritten boeken via www.bmw-motorrad.com/testride. Als klap op de vuurpijl heeft iedere bezoeker de kans een nieuwe BMW G650GS of een BMW R1200R te winnen!

Meer informatie over de BMW Motorrad Days vind je op www.bmw-motorrad.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen