maandag 15 juli 2024

BMW Motorrad integreert TomTom-navigatie

BMW Motorrad en TomTom kondigen een samenwerking aan waarbij TomTom zijn geavanceerde navigatietechnologie zal integreren in de wereldwijde line-up van BMW Motorrad-motorfietsen. Dankzij deze samenwerking zullen BMW Motorrad-rijders kunnen profiteren van up-to-date kaarten, navigatie en real-time verkeersinformatie van TomTom, beschikbaar via zowel Android als iOS.

De integratie van TomTom’s technologie stelt motorrijders in staat om veilig en direct toegang te krijgen tot relevante informatie via het display op het stuur en de BMW Motorrad Connected App. TomTom’s geavanceerde routebegeleiding met afslag-voor-afslag instructies zorgt ervoor dat motorrijders nooit een afslag missen. Bovendien biedt de app ook offline toegang tot navigatie voor extra gemak.

Het systeem, ontwikkeld met TomTom’s Navigation SDK, biedt een uitgebreide dekking met gedetailleerde kaarten van landen en steden. Het is ontworpen met het oog op optimaal comfort, veiligheid en een betrouwbare navigatie-ervaring voor de motorrijder.

Robert Hein, hoofd ConnectedRide bij BMW Motorrad, benadrukt dat het doel van de samenwerking is om het motorrijden leuker, comfortabeler en veiliger te maken door de connectiviteit en beschikbaarheid van digitale diensten tijdens het rijden te verbeteren. Mike Schoofs, Chief Revenue Officer bij TomTom, voegt toe dat TomTom al decennialang oplossingen ontwikkelt om de ervaring van motorrijders te verbeteren en dat ze trots zijn om samen te werken met BMW Motorrad om de connectiviteit, veiligheid en het comfort voor motorrijders naar een hoger niveau te tillen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen