woensdag 1 februari 2023

BMW plaagt op Twitter met nieuwe BMW S1000XR

BMW probeert motorrijders op te peppen voor de EICMA. Dat doen ze met een teaservideo op Twitter. Bronnen beweren dat het eigenlijk gaat om twee verschillende versies. De 2020 BMW S1000XR krijgt een update. Daarnaast wordt een kleinere XR verwacht, met een cilinderinhoud 850cc.

De teaser geeft niet veel weg. Daar is het immers een teaser voor. Maar je kunt wel wat te weten komen. Je moet goed kijken – of het beeld stil zetten – maar dan zie je een radiaal gemonteerde voorremklauw, kettingaandrijving, zwarte velgen en een zwarte stroomlijn.

Da’s op zich niet al te veel info, maar het is goed om te weten dat XR één van de interessantere motoren op EICMA zou kunnen zijn. Zeker als het gaat om twee verschillende modellen.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen