BMW plaagt op Twitter met nieuwe BMW S1000XR

BMW probeert motorrijders op te peppen voor de EICMA. Dat doen ze met een teaservideo op Twitter. Bronnen beweren dat het eigenlijk gaat om twee verschillende versies. De 2020 BMW S1000XR krijgt een update. Daarnaast wordt een kleinere XR verwacht, met een cilinderinhoud 850cc.

De teaser geeft niet veel weg. Daar is het immers een teaser voor. Maar je kunt wel wat te weten komen. Je moet goed kijken – of het beeld stil zetten – maar dan zie je een radiaal gemonteerde voorremklauw, kettingaandrijving, zwarte velgen en een zwarte stroomlijn.

Da’s op zich niet al te veel info, maar het is goed om te weten dat XR één van de interessantere motoren op EICMA zou kunnen zijn. Zeker als het gaat om twee verschillende modellen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?