zondag 29 januari 2023

Moto Morini onthult nieuwe 1200cc Super Scrambler op EICMA.

Moto Morini heeft een paar plaagfoto’s van de nieuwe 1200cc Super Scrambler op hun website geplaatst. Da’s ruim voor de officiële onthulling op de EICMA, die over een goede week de deuren opent.  

De Moto Morini Super Scrambler is uitgerust met het 1200 cc zware CorsaCorta-blok. En daarmee houdt onze kennis eigenlijk op. Maar als we de foto’s goed bekijken, kunnen we wil iets meer zeggen. De Super Scrambler heeft een neo-retro ronde LED-koplamp, een klein flyscreen, en ronde spiegels. En dat is het wel zo’n beetje.

De Super Scrambler zal niet het enige model zijn dat Moto Morini op de EICMA laat zien. Er wordt gefluisterd dat er naast de nieuwe serie 1200cc-motoren, waaronder een Adventure en een Naked, ook een nieuwe lijn middenklassemotoren staat.

Vanaf dinsdag 5 november meer.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen