Moto Morini onthult nieuwe 1200cc Super Scrambler op EICMA.

Moto Morini heeft een paar plaagfoto’s van de nieuwe 1200cc Super Scrambler op hun website geplaatst. Da’s ruim voor de officiële onthulling op de EICMA, die over een goede week de deuren opent.  

De Moto Morini Super Scrambler is uitgerust met het 1200 cc zware CorsaCorta-blok. En daarmee houdt onze kennis eigenlijk op. Maar als we de foto’s goed bekijken, kunnen we wil iets meer zeggen. De Super Scrambler heeft een neo-retro ronde LED-koplamp, een klein flyscreen, en ronde spiegels. En dat is het wel zo’n beetje.

De Super Scrambler zal niet het enige model zijn dat Moto Morini op de EICMA laat zien. Er wordt gefluisterd dat er naast de nieuwe serie 1200cc-motoren, waaronder een Adventure en een Naked, ook een nieuwe lijn middenklassemotoren staat.

Vanaf dinsdag 5 november meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?