13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

BMW presenteert verlaagde demotour

BMW Motorrad biedt als enige motorfietsfabrikant op diverse modellen af-fabriek een verlagingset aan. Motorrijders kunnen deze vorm van maatwerk nu ervaren tijdens de verlaagde demotour. Diverse motoren – allen voorzien van een verlagingset – toeren tot en met 8 juli 2012 langs de BMW Motorrad dealers in Nederland.

De zithoogte voor de berijder is, afhankelijk van het model, tot acht centimeter te verlagen. Voor de rijder worden uit de accessoirelijn buddyseats aangeboden in de comfortklassen: extra laag, laag, hoog of comfort. Gedurende de demotour reizen de verlaagde BMW G 650 GS, F 650 GS, F 800 ST, R 1200 GS, R 1200 R en de R 1200 RT langs de BMW Motorrad dealers.

Meer informatie en het tourschema op www.bmw-motorrad.nl/maatwerk

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen