BMW presenteert verlaagde demotour

BMW Motorrad biedt als enige motorfietsfabrikant op diverse modellen af-fabriek een verlagingset aan. Motorrijders kunnen deze vorm van maatwerk nu ervaren tijdens de verlaagde demotour. Diverse motoren – allen voorzien van een verlagingset – toeren tot en met 8 juli 2012 langs de BMW Motorrad dealers in Nederland.

De zithoogte voor de berijder is, afhankelijk van het model, tot acht centimeter te verlagen. Voor de rijder worden uit de accessoirelijn buddyseats aangeboden in de comfortklassen: extra laag, laag, hoog of comfort. Gedurende de demotour reizen de verlaagde BMW G 650 GS, F 650 GS, F 800 ST, R 1200 GS, R 1200 R en de R 1200 RT langs de BMW Motorrad dealers.

Meer informatie en het tourschema op www.bmw-motorrad.nl/maatwerk

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.