24 uren van Oss terug

2012 is het jaar waarin Stichting Wegrace Oss en de Stichting SAM samen gaan proberen tijdens de ONK Pinksterraces in Oss een oud spektakel nieuw leven in te blazen. Want na de roemruchte 24 uren van Oss starten ze nu met de 3 uren van Oss.

Het is de bedoeling maximaal 50 teams aan de start te krijgen, met motoren uit de periode plusminus 1970 tot en met 1990. Om dit laagdrempelig te houden kan iedereen in principe deelnemen. Heb je een race- of wegmotor welke voldoet aan de technische eisen, dan kan je al meerijden, race-ervaring is niet zelfs vereist.

Een echte race winnaar zal er niet zijn. Het gaat puur om een demo, niet om snelheid of de meeste ronden. Surf voor uitgebreide info en aanmelding naar www.sammotorsport.nl.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.