maandag 27 mei 2024

24 uren van Oss terug

2012 is het jaar waarin Stichting Wegrace Oss en de Stichting SAM samen gaan proberen tijdens de ONK Pinksterraces in Oss een oud spektakel nieuw leven in te blazen. Want na de roemruchte 24 uren van Oss starten ze nu met de 3 uren van Oss.

Het is de bedoeling maximaal 50 teams aan de start te krijgen, met motoren uit de periode plusminus 1970 tot en met 1990. Om dit laagdrempelig te houden kan iedereen in principe deelnemen. Heb je een race- of wegmotor welke voldoet aan de technische eisen, dan kan je al meerijden, race-ervaring is niet zelfs vereist.

Een echte race winnaar zal er niet zijn. Het gaat puur om een demo, niet om snelheid of de meeste ronden. Surf voor uitgebreide info en aanmelding naar www.sammotorsport.nl.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen