13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

BMW R1250 R: drie hete types

De BMW R1250 R heeft ook ShiftCam-techniek.

Uiterlijk verandert er niet zoveel aan de R1250R. Met een nieuwe blokspoiler en het minikuipje – vanwege het nieuwe TFT-scherm – houdt het wel op. Dé verandering zit natuurlijk in de aandrijving, in de 1250cc boxer met ShiftCam-techniek. De 136pk en 143Nm maken van de naked een heerlijke stuurfiets. De BMW R1250 R is straks te koop in drie versies, die je herkent aan de kleur. De basis-versie is gespoten in metallic-zwart, de HP-versie heeft de bekende BMW Rennsport kleuren en de Exclusive heeft de kleur Pollux metallic.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen