BMW R1250 R: drie hete types

De BMW R1250 R heeft ook ShiftCam-techniek.

Uiterlijk verandert er niet zoveel aan de R1250R. Met een nieuwe blokspoiler en het minikuipje – vanwege het nieuwe TFT-scherm – houdt het wel op. Dé verandering zit natuurlijk in de aandrijving, in de 1250cc boxer met ShiftCam-techniek. De 136pk en 143Nm maken van de naked een heerlijke stuurfiets. De BMW R1250 R is straks te koop in drie versies, die je herkent aan de kleur. De basis-versie is gespoten in metallic-zwart, de HP-versie heeft de bekende BMW Rennsport kleuren en de Exclusive heeft de kleur Pollux metallic.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.