BMW trots op BMW Motorrad Days in 2022

Het mag dan nog maar herfst 2021 zijn, BMW Motorrad is al hard aan het werk met de planning voor evenementen in de zomer van 2022. Het jaarlijkse BMW Motorrad Days Festival, dat in 2020 en 2021 niet doorging vanwege je-weet-wel, zal in 2022 officieel weer op volle toeren draaien. Als je een BMW-fan bent en op 2 en 3 juli 2022 in de buurt van Berlijn, Duitsland, bent, dan moet je dat zeker nu al in je agenda noteren.

Bijna twee decennia lang hadden de BMW Motorrad Days hun thuisbasis in München. Nadat zo’n beetje iedereen in 2020 gedwongen werd om achterover te leunen en na te denken tijdens onze collectieve lockdown, koos BMW Motorrad ervoor om het jaarlijkse festival, dat rijders van over de hele wereld trekt, voor 2021 naar Berlijn te verplaatsen. Helaas waren de pandemiebeperkende maatregelen niet zo sterk als iedereen had gehoopt tegen de tijd dat de zomer van 2021 aanbrak. Dus ging het feest niet door.

BMW K 1600 krijgt update voor 2022: wanneer verschijnen de modellen voor 2022?

Maar er is altijd een volgende keer, en dat is waar BMW op rekenen voor 2022. BMW Motorrad Days heeft dan wel een onderbreking van twee jaar ingelast, maar hopelijk betekent dat dat het evenement in 2022 sterker dan ooit terugkomt. Als je deze zomer de openluchtfestivals gemist hebt, zal dit evenement plaatsvinden op de twee dagen na het vijfde jaarlijkse Pure & Crafted Festival in Berlijn, dat momenteel gepland staat voor 1 juli 2022. BMW Motorrad is de titelsponsor van dat evenement, maar is niet de gastheer – in tegenstelling tot BMW Motorrad Days. Op het Pure & Crafted festival is veel livemuziek, naast allerlei soorten kunst – waaronder aangepaste BMW en andere motorfietsen.

BMW Motorrad Days is van plan om in Berlijn nieuwe motoren en andere producten, stuntshows, motorsportlegendes, testritten en een algemeen gevoel van Beierse gezelligheid te brengen. Er zal natuurlijk ook een custom bike show zijn. De zomer van 2021 loopt dan wel ten einde, maar zet je GPS alvast klaar voor de zomer van 2022.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?