vrijdag 3 februari 2023

‘BMW veroorzaakte twee jaar durende erectie’

Een man uit Californië klaagt BMW aan omdat hij claimt dat zijn twee jaar durende erectie het gevolg was van een motorrit. De motor van BMW had een 'ribbelig' zadel. Na een rit van vier uur stapte Henry Wolf van de motor, om vervolgens te constateren dat hij een erectie had. Deze hield pas na twee jaar op.

Wolf concludeerde dat de 'onzorgvuldig ontworpen' zadel de oorzaak van de erectie was en sleept BMW voor de rechter, meldt de Britse krant The Mirror. Hij eist financiële compensatie voor onder meer emotionele schade, omdat hij al die tijd geen seks kon hebben. Ook wil hij het loon wat hij heeft misgelopen, medische kosten en 'algemene schade' gecompenseerd zien van BMW en zadelmaker Corbin-Pacific.

Het hebben van een langdurige erectie wordt ook wel priapisme genoemd. De hevige erectie houdt geen verband met seksuele stimulatie en is vaak pijnlijk. Priapisme kan leiden tot permanente weefselschade door zuurstoftekort.

Bron: nu.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen