zondag 29 januari 2023

Toevalstreffer: Honda CB1300

Zelfs als je zou willen, kom je niet zo maar langs een Honda CB1300. Met zijn brede schouders verspert deze naakte Honda je met gemak de weg. Maar we willen helemaal niet langs de CB1300, we willen er mee op weg. Deze superbike van weleer is namelijk een ooit onbereikbare jeugdliefde. ‘Hé, een Big One’, roep ik verheugd uit als ik de Honda tussen een rij gebruikte motoren bij het Amsterdamse Selling Motorbikes zie staan. Hartstikke fout om ‘Big One’ te zeggen, want dit is...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen