Mail en win een Continental SportAttack II-set

Wie wil dit niet winnen? Niemand toch? Doe snel mee aan de volgende actie en maak kans op een Continental SportAttack II-set, dus een voor- en een achterband. Deze nieuwe motorband in het sportieve segment hoeft nauwelijks ingereden te worden door toepassing van Traction Skin.

Deze feature is door Continental ontwikkeld om te voorkomen dat er (siliconen) losmiddelen gebruikt moeten worden om de band na het vulkaniseren uit de mal te krijgen. Geen gladde nieuwe banden meer, nooit meer! Natuurlijk is de SportAttack 2 ook voorzien van Continuous Compound, dus hard in het midden en zacht voor extra grip in bochten aan de zijkanten met een geleidelijk verloop.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.