BMW vrijgesproken in opvallend zaakje

Opvallend nieuws bereikt ons via Independent Online vandaag vanuit Amerika waar BMW en Corbin, de beroemde zadelspecialist, zijn vrijgesproken in een opvallende zaak. Een motorrijder uit Californië had de twee fabrikanten namelijk aangeklaagd nadat hij na een rit van een paar uur een erectie kreeg van ongeveer 20 maanden, ook wel een priapisme genoemd. 

Over dat priapisme bestond bij de rechter geen twijfel, mede doordat een aantal specialisten bevestigde dat de Amerikaan inderdaad te maken had gehad met een erectie van ruim anderhalf jaar. Of de schuld bij BMW en/of Corbin zou liggen, kon echter niet met zekerheid gesteld worden aldus de rechtbank. 

Als beide fabrikanten wel schuldig bevonden waren, had ze dat ten eerst ongekend veel geld gekost, want de inwoner van  Californië wilde onder andere compensatie voor emotionele schade, gederfd  inkomen en medische kosten. Amerika kennende had dit in de tonnen en misschien wel miljoenen kunnen lopen. 

Daarnaast waren fabrikanten via de jurisprudentie waarschijnlijk vogelvrij verklaard, want ook rugklachten, nierproblemen en ga zo maar door kunnen met een beetje fantasie zomaar afkomstig zijn van een flinke motorrit. Zover is het dus gelukkig niet gekomen.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.