BMW-weekend in Spa-Francorchamps

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Zaterdag 13 juni worden de Classic en Customs (café racers, scramblers…alle merken) uitgenodigd voor de classic toerrit, sprint en music – Soulfuel ambiance 

Zondag 14 juni: BMW Motorrad Day met Special Guest Celebration 80 jaar HANS A. MUTH (R90S, R100RS, RT, R80G/S designer). 

Alle BMW classic-modellen worden hierbij uitgenodigd voor een “Boxers jaren ’70 en R90S-meeting”. 

Speciale R90S-show, Classic Tour, Soulfuel-Contest 

 http://www.bmwclassictour.be 

Volg Soulfuel op Facebook !

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?