Nieuw kettingsmeersysteem NEMO 2

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Sinds kort is Tech-Line de trotse importeur geworden van het nieuwe NEMO 2 kettingsmeersysteem. De fabrikant Cobrra heeft 3 jaar aan de ontwikkeling van dit modern gestylde systeem besteed. 

Het fraaie zwarte aluminium CNC reservoir kan eenvoudig op het stuur (of andere plaats) gemonteerd worden en is zodoende simpel te bedienen door met een kwartslag draaibeweging de olie richting achterkettingwiel te persen.

Er komt geen aansluiting op carburateurs of elektronica waardoor de berijder tijdens het rijden de ketting alleen smeert wanneer dit noodzakelijk is.

Zeer zuinig: één vulling (met transmissie olie 80W90) is voldoende voor 5000 gesmeerde kilometers en hierdoor wordt de levensduur van de kettingset aanzienlijk verlengd. 

NEMO 2: Simpel – Schoon – Zuinig!

Prijs: 139 euro incl. alle bevestigingsmateriaal en RVS navulflesje (sleutelhanger).
Verkrijgbaar via alle motorzaken in de BeNeLux.

Meer info: www.tech-line.nl of T.(0342)-420500
Ook te bewonderen bij Tech-Line tijdens de MotorBeurs Utrecht in hal 8.C004

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?