donderdag 28 maart 2024

Nieuw kettingsmeersysteem NEMO 2

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Sinds kort is Tech-Line de trotse importeur geworden van het nieuwe NEMO 2 kettingsmeersysteem. De fabrikant Cobrra heeft 3 jaar aan de ontwikkeling van dit modern gestylde systeem besteed. 

Het fraaie zwarte aluminium CNC reservoir kan eenvoudig op het stuur (of andere plaats) gemonteerd worden en is zodoende simpel te bedienen door met een kwartslag draaibeweging de olie richting achterkettingwiel te persen.

Er komt geen aansluiting op carburateurs of elektronica waardoor de berijder tijdens het rijden de ketting alleen smeert wanneer dit noodzakelijk is.

Zeer zuinig: één vulling (met transmissie olie 80W90) is voldoende voor 5000 gesmeerde kilometers en hierdoor wordt de levensduur van de kettingset aanzienlijk verlengd. 

NEMO 2: Simpel – Schoon – Zuinig!

Prijs: 139 euro incl. alle bevestigingsmateriaal en RVS navulflesje (sleutelhanger).
Verkrijgbaar via alle motorzaken in de BeNeLux.

Meer info: www.tech-line.nl of T.(0342)-420500
Ook te bewonderen bij Tech-Line tijdens de MotorBeurs Utrecht in hal 8.C004

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen