BN’ers op de motor voor Movember: de aftrap is gegeven!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op 24 september zullen Ruud de Wild, Evgeniy Levchenko, Birgit Schuurman, James van der Velden en Henry van Loon in hun mooiste outfit op de motor stappen voor het goede doel: The Movember Foundation.

Voordat het zover is zullen ze zich gezamenlijk inzetten om The Distinguished Gentleman’s Ride zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen, deze rit vormt de basis van de inzamelactie voor het goede doel. Via gentlemansride.com/amsterdamallstars zijn de vorderingen van het team te volgen; je kunt hier zelf uiteraard ook een donatie doen.

Kon je er niet bij zijn maar wil je wel je bijdrage leveren aan dit initiatief door er aandacht aan te schenken? Heel graag! Helaas kon Ruud vanwege vakantie niet bij de photocall zijn, maar mocht je specifieke vragen voor hem hebben, horen we dat graag. Dit geldt uiteraard ook wanneer je specifieke vragen hebt voor, of input wenst van één van de andere ambassadeurs.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?