dinsdag 25 juni 2024

Nieuwe locatie Mega Meeting gevonden

Gistermiddag schreven we nog dat de organisatie contact heeft opgenomen met een nieuwe locatie, en prompt ’s avonds werd bekend gemaakt dat de nieuwe locatie is goedgekeurd! De MFMM Mega Meeting verhuisd van McDonald’s Veenendaal naar McDonald’s Arnhem.

De tweede MFMM van 2017 zal plaatsvinden bij de McDonald’s Arnhem Gelredome op het parkeerterrein en bij het restaurant. De organisatie heeft wel duidelijke afspraken gemaakt, zodat een voorval met Veenendaal voorkomen zal worden. Dit is onder andere dat Arnhem graag wilt dat de motoren op het grote parkeerterrein westelijk naast de McDonald’s worden geparkeerd, en niet op het kleine parkeerterrein voor bij het restaurant. 

De exacte locatie van de meeting is McDonald’s Arnhem Gelredome – Batavierenweg 29, 6841 HN Arnhem. Meer informatie vind je op het forum en via het Facebook-event. Wie gaat er heen?

 

Origineel gepubliceerd op maandag 28 augustus 12:08 uur 

Vorige week bereikte het slechte nieuws de redactie dat de Motor Forum Mega Meetingen niet meer bij de McDonald’s in Veenendaal kan plaatsvinden. Door dit nieuws gaan de organisatoren op zoek naar een nieuwe locatie.

Waar het hoofdzakelijk om gaat is dat er wekelijks (elke zaterdag) automeetings plaats vinden bij deze McDonald’s die veel overlast veroorzaken. Hierbij kun je denken aan het geluid, achterlaten van rotzooi, het buiten de parkeervakken parkeren enzovoort. Dit veroorzaakte ook last voor de omwonenden wat als gevolg had dat zij hun beklag deden bij de gemeente en politie, alleen deden beide er niets tegen. Tot op heden. In samenspraak met de gemeente, politie en de brandweer is besloten om geen enkele meeting meer door te laten gaan bij McDonald’s in Veenendaal. De exacte reden hiervoor is dat er te vaak massale bijeenkomsten worden gehouden bij dit restaurant, wat veel vergt van de medewerkers, gasten en buurtbewoners. Vandaar dat er is besloten één lijn te treken en deze massale bijeenkomsten niet meer plaats te laten vinden bij McDonald’s Veenendaal.

De franchisenemers van McDonald’s Ede en Veenendaal lieten het volgende weten:

“We hebben jullie vele jaren te gast gehad en graag bedient. Als ondernemers hebben wij verantwoordelijkheid te nemen en zoals elke meeting vooraf met diverse instanties gesproken. Ook nu weer in verband met de september meeting zijn er gesprekken geweest met onze overheid, de politie, de brandweer, de McDonald’s afdeling veiligheid, met onze buren en ook met onze medewerkers.

We zijn tot de conclusie gekomen dat we teveel van onze gemeenschap vragen en dat we daarom hebben besloten ons restaurant te zullen sluiten (!) op deze dag en zelfs onze parkeerplaats zal worden afgesloten. Er is dus zelfs geen mogelijkheid te parkeren. Het spijt ons maar het is niet anders.”

Deze MFMM Mega Meeting werd al sinds 2006 georganiseerd op hét parkeerterrein van de McDonald’s in Veenendaal. De meeting was altijd een begrip in Veenendaal en omstreken, want als je een grote groep motorrijders zag rijden, dan wist je gelijk dat de mega meeting weer plaats vond. Inmiddels heeft de organisatie een ander McDonald’s restaurant gemaild om de meeting hier te laten plaatsvinden. We houden je op de hoogte!

Bron en foto: Motor-Forum

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen