donderdag 9 mei 2024

UPDATE: Boek ‘Zo werkt MotoGP’ weggeefactie: Doe nu mee!

Namens uitgeverij Volt hebben we een geweldige kans voor alle motorsportfans! We mogen namelijk 5 exemplaren weggeven van het boek ‘Zo werkt MotoGP’, geschreven door Joey Litjens en Erik Houben.

De MotoGP is de droom van jonge racers en trekt massa’s toeschouwers naar de races. In dit boek ontdek je alles wat je wilt weten over de techniek van motoren, hoe een raceweekend georganiseerd wordt, de beste racestrategieën en natuurlijk informatie over verschillende circuits. Daarnaast wordt er uitgebreid stilgestaan bij de rijke historie van de MotoGP en worden ook de beste Nederlandse coureurs niet vergeten.

En nu komt het goede nieuws: wij geven vijf fantastische boeken weg aan onze volgers op Instagram! Wil jij kans maken op een exemplaar? Laat dan snel jouw naam, Instagram-naam, adres en e-mailadres achter in ons formulier.

Waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans om jouw kennis over MotoGP naar een hoger niveau te tillen met ‘Zo werkt MotoGP’. Dit is het ultieme boek dat alle ins and outs van deze spannende raceserie onthult. Mis deze kans niet en ga naar onze Instagram-pagina en druk op die volgbutton om mee te doen aan de winactie. Wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars die dit boek in handen krijgt!

De winnaars zijn geworden:

@valejeff
@annelies880
@r.mvdb
@helmascheerens
@arthurvaneijl

Van harte gefeliciteerd met jullie toffe prijs!

Deze winactie loopt t/m zondag 31 maart. Winnaars krijgen het boek na deze datum thuisgestuurd.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen