zondag 19 mei 2024

Nostalgie viert hoogtij tijdens Indian Riders Fest 2024

Het Indian Riders Fest 2024 (IRF24) viert met trots het thema ‘Back In Time’ en kondigt een opwindend programma aan. Indian Motorcycle en IRF24 nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit internationale evenement en samen een nostalgische reis te maken door de jaren 70, 80 en 90.

Indian Motorcycle lanceert in 2025 vloeistofgekoelde PowerPlus-modellen

Het doel van IRF24 is om motorliefhebbers van over de hele wereld samen te brengen en te laten genieten van een onvergetelijke ervaring. Het programma zit boordevol spannende activiteiten, exclusieve productpresentaties en ritten. Dit weekend vol muziek biedt de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen te sluiten en persoonlijk contact te hebben met liefhebbers van Indian Motorcycle uit alle hoeken van de wereld.

Voortbouwend op het succes van 2023, toen een recordaantal van meer dan 3.000 rijders afkomstig uit maar liefst 39 landen de rit maakten naar České Budějovice (Budweis) in Tsjechië, is er een extra dag toegevoegd aan de 2024-editie van de IRF van 13-16 juli.

Enkele hoogtepunten van het programma zijn:

  • Vroege toegang: De poorten gaan op donderdag 13 juni extra vroeg open voor een dag vol festiviteiten.
  • Grote Loterij: Maak kans op een gloednieuwe Indian Motorcycle (model 2024) en andere geweldige prijzen.
  • Een Decennium van Passie: We vieren het tienjarig jubileum van de Indian Motorcycle Riders (IMR), waarbij we terugkijken op tien jaar kameraadschap en avontuur gedeeld door enthousiaste rijders.
  • Demo Rides Indian Motorcycle: Proefritmogelijkheden met de nieuwste modellen van Indian Motorcycle uit 2024.
  • Begeleide motortochten: Verken het prachtige Zuid-Bohemen tijdens begeleide motortochten onder leiding van experts, waarbij je bijzondere ervaringen opdoet en verborgen pareltjes ontdekt.
  • Nieuwe Parade Ride Route: Geniet van een veilige en schilderachtige parade van 40 km, begeleid door lokale en nationale politie.
  • Wereldwijde culinaire reis: Proef internationale gerechten en drankjes van foodtrucks, met contactloos betalen voor extra gemak.
  • Live mediastreaming: Blijf op de hoogte met live verslaggeving van festivalevenementen via streaming.
  • Praat met de professionals / Academie: Neem deel aan workshops speciaal voor eigenaren van Indian-motoren en neem waardevolle inzichten over onderhoud mee naar huis.
  • Live VIP-interviews: Ontmoet experts uit de industrie en motorlegendes tijdens interactieve sessies.
  • Indian Motorcycle Lounge Bar: Ontspan in een lounge met een vintage thema, genietend van klassieke pubspellen en een breed scala aan dranken.

Naast deze hoogtepunten zijn er ook andere activiteiten zoals registratieprocessen voor een naadloze aankomstervaring, tentoonstellingen over het erfgoed van Indian Motorcycle, een custom show gewijd aan het customizen van Indian Motorcycles, avontuurlijke rally’s in Zuid-Bohemen en livemuziek- en straatartiestoptredens gedurende het hele festival.

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over IRF24, kun je terecht op de Indian-website waar je tickets kunt kopen, Riders Packs kunt bestellen en zelfs hotelaccommodaties kunt boeken.

Voor meer informatie over Indian Motorcycle kun je terecht bij Indian Motorcycle Benelux of volg Facebook en Instagram voor alle updates.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen