Boero overleden na valpartij in Dakar Rally UPDATE

UPDATE 2-1-2012
Er is meer duidelijkheid gekomen over het ongeluk dat Martinez Boero het leven heeft gekost. De 38-jarige Zuid-Amerikaan werd na een zware crash tijdens de eerste speciale proef tussen Las Grutas en Energia getroffen door een hartstilstand. Snel gearriveerde hulpdiensten wisten hem nog wel te reanimeren, maar in de helikopter op weg naar het ziekenhuis overleed hij alsnog. Martinez Boero nam voor de tweede keer deel aan de uithoudingsproef voor mens en machine. Vorig jaar moest hij na de vierde etappe de strijd staken. Daarvoor was hij zelfs voor de organisatie een tijd onvindbaar.

BERICHT 1-1-2012
Wij zijn even heel stil. Onder andere het twitteraccount van Dakar Rally Nieuws meldt dat de Argentijn Martinez Boero overleden is aan de gevolgen van een zeer zware crash. De medische dienst heeft Boero meteen na het ongeval met een helikopter naar het ziekenhuis van Mar del Plata gebracht waar hij helaas kort na aankomst overleed. Boero is 38 jaar oud geworden. Meer nieuws volgt als wij dat ontvangen van de organisatie.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.