Bolt gespot in Nederland!

Nee, niet Usain Bolt, maar de Yamaha XV950 (die in Amerika als Bolt aangeduid wordt) was afgelopen weekend voor het eerst te zien in ons land. Gisteren reed deze custom mee in the distinguished Gentleman’s Ride te Nijmegen. Drie keer raden van welke Yamaha Motor Nederland-dealer deze XV vandaan kwam. Juist! Iets met Termaat en iets met Nijmegen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?