Bonneville Preview Event in Antwerpen

Foto: Thriumph

Geen zin om te wachten op de Motorbeurs om de vernieuwde Thriumph-modellen te kunnen bekken? Dan is het misschien interessant voor jou om 13 december naar Antwerpen te rijden. Daar staan de nieuwe modellen namelijk klaar om grondig geïnspecteerd te worden door iedereen die geïnteresseerd is. Midden in het havengebied van de Belgische stad staan de modellen tussen 10:00 en 15:00 uur voor je klaar. 

Toegang is gratis op vertoon van je rijbewijs en/of helm. Aanmelden is niet nodig. Het ‘Bonneville Preview Event’ vindt plaats aan de Indiëstraat 10, 2000, Antwerpen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.