Bouw een Ducati Panigale met ijscostokjes (video)

Zeker, je hebt tegenwoordig computers en mooie 3D-printers die zo’n beetje alles kunnen maken. Maar wat als je alleen wat ijscostokjes, lijm en een mes voorhanden hebt en je wilt een speelgoed-Ducati Panigale maken?

Waarom zou iemand een speelgoed Ducati Panigale willen maken van ijscostokjes, vraag je je af. Na het zien van de video, kun je niet anders dan concluderen dat het ontiegelijk veel en vooral precies werk is.

Mooie klus tijdens de lockdown, want onderhand zijn we behoorlijk ziek van Netflix en bingen.

Geen Ducati-fan? Bouw een Aprilia RSV4

Of liever een Ducati 696 Monster?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?