Brembo 19RCS Corsa Corta: hoofdremcilinder met ride modes

Brembo presenteert de 19RCS Corsa Corta, een unieke, radiale hoofremcilinder die zowel op straat als op het circuit presteert dankzij diverse instelmogelijkheden.

Zo zijn de vrije slag en het aangrijppunt met een draaiknop in een Normal, Sport of Race modus in te stellen. Verder is de hoofdremcilinder voorzien van het Brembo RCS (Ratio Click System), waarmee de hefboomverhouding en daarmee de progressiviteit van de remdruk-opbouw wordt veranderd. Doordat beide instellingen afzonderlijk van elkaar te configureren zijn, zijn er 6 mogelijke combinaties waarmee je het gevoel kunt creëren dat het best bij de omstandigheden of bij je rijstijl past.

De 19RCS Corsa Corta is gefreesd uit gesmeed aluminium en voorzien van een harde, geanodiseerde coating en kost € 363,-.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.