BUFF Thermonet: nekwarmer van PET-flessen

BUFF presenteert een nekwarmer van Thermonet, een isolerende stof die is gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Thermonet is volgens BUFF vier keer warmer dan gewone microvezel. De stof draagt fijn, ook omdat de nekwarmer zonder naden is geproduceerd. Net als de bekende BUFF kun je de nekwarmer dragen als muts, masker, haarband, sjaal, polsband of piratenmuts. Daarnaast is hij als muts en balaclava leverbaar. Er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar, de prijs is 22,95.

Zie voor meer info: www.technolyt.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?