Nieuwe pijpen voor Multistrada

Akrapovič heeft een nieuw uitlaatsysteem gepresenteerd voor de Ducati Multistrada 950 / 1200 Enduro.

Het gaat hierbij om een titanium Slip-On Line systeem. Dit systeem zorgt voor fraaiere looks, bovendien hebben de dubbele pijpen een positief effect op zowel het vermogen als de koppelafgifte. Daarnaast claimt Akrapovič dat ook de gasrespons ervan opknapt.

Aangezien de uitlaat van het ultralichte titanium is gemaakt, zorgt deze uitlaat tevens voor een verlaging van het rijklare gewicht van de motor. Dat alles uiteraard bij een verfraaiing van de sound van het geheel! Het slip-on systeem heeft een officieel E-keurmerk en voldoet dus aan de geldende geluidsnormen.

De prijs bedraagt €859,34.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?