dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Brit ontwerpt straalmotor

Pauley noemt zijn creatie The Bullet. Deze kogel is voorzien van vier korte vleugeltjes, een kleine staartvin en een straalmotor in de buddyseat. Als je de gashendel op ‘elevate’ draait, doet de straalmotor een flinke duit in het zakje en komt de racer letterlijk los van de grond. Veel is het niet, slechts een centimeter of dertig, maar het betekent wel dat je een snelheid van een slordige 450 kilometer per uur kunt halen. Om erop te durven rijden heb je volgens de ontwerper geen brevet maar wel ballen van staal nodig. En dat geloven we graag. Toch jammer dat het vaak nog zo’n lange weg is van concept naar werkelijkheid.

Bron: kijk.nl
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen