Brit ontwerpt straalmotor

Pauley noemt zijn creatie The Bullet. Deze kogel is voorzien van vier korte vleugeltjes, een kleine staartvin en een straalmotor in de buddyseat. Als je de gashendel op ‘elevate’ draait, doet de straalmotor een flinke duit in het zakje en komt de racer letterlijk los van de grond. Veel is het niet, slechts een centimeter of dertig, maar het betekent wel dat je een snelheid van een slordige 450 kilometer per uur kunt halen. Om erop te durven rijden heb je volgens de ontwerper geen brevet maar wel ballen van staal nodig. En dat geloven we graag. Toch jammer dat het vaak nog zo’n lange weg is van concept naar werkelijkheid.

Bron: kijk.nl
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.