13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Opnieuw Harley-dag afgelast

De Harley-dag in het Belgisch-Nederlandse grensdorp Putte gaat niet door. Dat meldt de Harley-Davidson-club Putte woensdag. Het bestuur van de Belgische gemeente Stabroek verleent geen toestemming voor het evenement dat zaterdag plaats had moeten vinden. Eerder al werden vergelijkbare festijnen in Arnhem, Alphen aan den Rijn en Winschoten afgelast.

Groepen motorrijders zouden dit jaar volgens de politie naar het steeds groter wordende evenement in Putte komen. Hierdoor zou de druk op het Douaneplein, waar het festijn zou worden gehouden, te groot worden. Daarom is volgens het bestuur van de organiserende Harley-club besloten een jaar over te slaan.

Bron en foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen