Opnieuw Harley-dag afgelast

De Harley-dag in het Belgisch-Nederlandse grensdorp Putte gaat niet door. Dat meldt de Harley-Davidson-club Putte woensdag. Het bestuur van de Belgische gemeente Stabroek verleent geen toestemming voor het evenement dat zaterdag plaats had moeten vinden. Eerder al werden vergelijkbare festijnen in Arnhem, Alphen aan den Rijn en Winschoten afgelast.

Groepen motorrijders zouden dit jaar volgens de politie naar het steeds groter wordende evenement in Putte komen. Hierdoor zou de druk op het Douaneplein, waar het festijn zou worden gehouden, te groot worden. Daarom is volgens het bestuur van de organiserende Harley-club besloten een jaar over te slaan.

Bron en foto: ANP
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?