maandag 28 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

British Superbike-coureur bestolen

British Superbike-coureur James Ellison roept zijn fans op om zijn gestolen bezit terug te vinden. Zijn mountainbike werd namelijk dit weekend gestolen op het circuit van Assen. De brutale dieven hebben de mountainbike van Ellison’s camper gestolen. Dit zou ’s nachts zijn gebeurd, terwijl de camper geparkeerd stond in het paddock. Nu vraagt de Brit zijn fans de foto zo veel mogelijk te delen zodat deze ‘too hot to handle’ wordt, en niemand de fiets meer wilt kopen. Hoewel Ellison kwaad is over de diefstal, presteerde hij er niet minder om. De Brit werd na de diefstal derde in de eerste race. 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen