British Superbike-coureur bestolen

British Superbike-coureur James Ellison roept zijn fans op om zijn gestolen bezit terug te vinden. Zijn mountainbike werd namelijk dit weekend gestolen op het circuit van Assen. De brutale dieven hebben de mountainbike van Ellison’s camper gestolen. Dit zou ’s nachts zijn gebeurd, terwijl de camper geparkeerd stond in het paddock. Nu vraagt de Brit zijn fans de foto zo veel mogelijk te delen zodat deze ‘too hot to handle’ wordt, en niemand de fiets meer wilt kopen. Hoewel Ellison kwaad is over de diefstal, presteerde hij er niet minder om. De Brit werd na de diefstal derde in de eerste race. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.