donderdag 28 maart 2024

Intermot: Een nieuwe Ducati

Deze week gaat de Intermot van start in Keulen en onder meer Ducati heeft beloofd groots uit de pakken. Er komt een nieuwe Ducati SuperSport met een 939cc-krachtbron. Hij is bedoeld om te toeren over korte afstanden. Daarnaast komt er, zoals we van Ducati gewend zijn, ook een SuperSport S-versie. Volgens Ducati is het geen sportmotor voor beginners. Deze zomer werd hij al gespot tijdens de World Ducati Week, zie foto hieronder. De SuperSport zou gericht zijn op een kleine niche in de markt. Gespeculeerd wordt dat hij ergens tussen de Hyperstrada 939, de Monster 821, en de Panigale 959 gepositioneerd zal worden. Helemaal omdat de SuperSport het blok van de Hyperstrada of Hypermotard zou krijgen, het chassis van de Monster en de voorvering van de Panigale. Hij zou een kleine €12.500 gaan kosten. Hieronder de teaser die Ducati vrijgaf over de nieuwe motor. Morgen op de Intermot zijn we bij de persconferentie van Ducati, dus later meer!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen