vrijdag 19 april 2024

Brutale nu ook in Corsa-uitvoering

MV Agusta heeft haar Brutale nu ook uitgevoerd in een Corsa-model. Wellicht een degradatie als het om auto's gaat, maar bij de Italianen betekent dat het gaat om een Brutale de speciale! De dikke viercilinder à 1078 cc levert 158 pk (evenveel als de RR) en braakt er ook nog eens 100 Nm bij 10.100 tpm uit.

De Corsa onderscheidt zichzelf door gesmede wielen, volledig instelbare Öhlins voorvork, gloss black gespoten frame, andere steps, met de hand gestikte zadels, betere hendels en andere reservoirs voor rem- en koppelingvloeistoffen. Maar dat is nog niet alles, want er is een speciale tankpad gemaakt voor deze Corsa, plus de voor- en achterspatborden zijn gemaakt van carbon fiber. En niet te vergeten, de sportieve kentekenplaathouder.

Wat dit allemaal moet gaan kosten, is ons nog niet bekend. Zodra we de prijs weten, melden we dit!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen