Brutale nu ook in Corsa-uitvoering

MV Agusta heeft haar Brutale nu ook uitgevoerd in een Corsa-model. Wellicht een degradatie als het om auto's gaat, maar bij de Italianen betekent dat het gaat om een Brutale de speciale! De dikke viercilinder à 1078 cc levert 158 pk (evenveel als de RR) en braakt er ook nog eens 100 Nm bij 10.100 tpm uit.

De Corsa onderscheidt zichzelf door gesmede wielen, volledig instelbare Öhlins voorvork, gloss black gespoten frame, andere steps, met de hand gestikte zadels, betere hendels en andere reservoirs voor rem- en koppelingvloeistoffen. Maar dat is nog niet alles, want er is een speciale tankpad gemaakt voor deze Corsa, plus de voor- en achterspatborden zijn gemaakt van carbon fiber. En niet te vergeten, de sportieve kentekenplaathouder.

Wat dit allemaal moet gaan kosten, is ons nog niet bekend. Zodra we de prijs weten, melden we dit!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?