maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Prijs Suzuki SV650XA Caféracer bekend

Suzuki heeft voor de Suzuki SV650XA Caféracer een ingetogen prijs bedacht.

De ingetogen Suzuki SV650XA – de caféracer – heeft onderhuids een aantal leuke technieken. Twee daarvan – Low RPM Assist en Easy Start – maken het wegrijden op de caféracer hel gemakkelijk, zodat je nooit meer een pleefiguur zult slaan door een afslaande motor. De 650cc V-twin heeft zich inmiddels twee decennia bewezen en staat bekend als uiterst betrouwbaar en volgzaam.

De Suzuki caféracer SV650XA verscheen eerst als studiemodel, maar door de vele enthousiaste reacties heeft Suzuki de motorfiets in productie genomen. Hij is leverbaar vanaf € 8.299,- en staat vanaf 20 januari bij de Suzuki Motoren dealer.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen