Prijs Suzuki SV650XA Caféracer bekend

Suzuki heeft voor de Suzuki SV650XA Caféracer een ingetogen prijs bedacht.

De ingetogen Suzuki SV650XA – de caféracer – heeft onderhuids een aantal leuke technieken. Twee daarvan – Low RPM Assist en Easy Start – maken het wegrijden op de caféracer hel gemakkelijk, zodat je nooit meer een pleefiguur zult slaan door een afslaande motor. De 650cc V-twin heeft zich inmiddels twee decennia bewezen en staat bekend als uiterst betrouwbaar en volgzaam.

De Suzuki caféracer SV650XA verscheen eerst als studiemodel, maar door de vele enthousiaste reacties heeft Suzuki de motorfiets in productie genomen. Hij is leverbaar vanaf € 8.299,- en staat vanaf 20 januari bij de Suzuki Motoren dealer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?