vrijdag 19 april 2024

Buitenspelen met KTM

Circuit de Landsard in Veldhoven is na het uitstapje naar Valkenswaard weer de basis voor dit gezellige, leerzame en sportieve weekend. Inmiddels weet het grootste deel van de elk jaar groter groeiende vaste groep deelnemers wat ze kunnen verwachten. Weet je het nog niet, heb je een KTM of Husaberg en denk je een lesje te kunnen gebruiken in de motorcross of enduro? Dit het evenement wat je niet mag missen!

Onder de bezielende leiding van Carlo Hulse, Toine van Dijk, Henri Verstappen, Marcel Hartman en met de ondersteuning van het KTM WPM enduro team en Defensie gaat KTM er wederom een top weekend van maken.

Niet alleen in een beginnersgroep maar ook bij de gevorderden is het nog wel eens nodig om iemand op te rapen of om iets voor te doen wat de trainer uitlegt. Mark Wassink, Erwin Plekkenpol, Hans Polsvoort, Ismo ten Velde en Robin Nijkamp zijn een waardevolle toevoeging van het noppenweekend. De jongste telg uit de enduro, met een knap crossverleden, is er ook bij! Yep, inderdaad Stefan Hage.

De relatie tussen KTM en het Enduroteam van de Luchtmobiele Brigade is bijzonder. Na de ondersteuning die ze hebben geleverd bij de Erzberg rodeo in Oostenrijk werken ze dit jaar ook mee aan de voorbereidingen van het Noppenweekend.

Om de training op zondag bij de enduromannen professioneler te maken komen de mannen  helpen met het opbouwen en uitzetten van het startterrein wat inmiddels wel bekend is met de boomstammen en de wip. Deze les is voor beginners en gevorderden prima te rijden en door iedereen geliefd en gevreesd.

Geef je snel op via het aanmeldingsformulier op de website: www.ktmnoppen-weekend.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen