vrijdag 29 maart 2024

Win een Drudi!

We kunnen ons zo voorstellen dat na het lezen van het interview met Aldo Drudi (zie MOTO73 nummer 14) je zelf ook wel iets zou willen hebben van de grote meester. Nou, dat treft. Want wij mogen een Arai Chaser V weggeven, met een echt Drudi-ontwerp, de Launch. De Chaser V heeft het nieuwe SAI-vizier, dat breder is en dus een beter gezichtsveld biedt.

Het hele interieur is uitneembaar en wasbaar, en bovendien verkrijgbaar in verschillende maten. Het ventilatiesysteem is ingenieus en zorgt voor een effectieve afvoer van warme en vochtige lucht. Hij heeft standaard een Pinlock. Hij kost € 599 en is in verschillende ontwerpen verkijgbaar. Bekijk ze op www.arai.nl.

Meedoen aan deze actie is buitengewoon eenvoudig, als je tenminste het antwoord weet op de volgende vraag: In welke Italiaanse plaats is de ontwerpstudio van Aldo Drudi gevestigd? Klik hier om mee te doen!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen