Buitenspelen met KTM

Circuit de Landsard in Veldhoven is na het uitstapje naar Valkenswaard weer de basis voor dit gezellige, leerzame en sportieve weekend. Inmiddels weet het grootste deel van de elk jaar groter groeiende vaste groep deelnemers wat ze kunnen verwachten. Weet je het nog niet, heb je een KTM of Husaberg en denk je een lesje te kunnen gebruiken in de motorcross of enduro? Dit het evenement wat je niet mag missen!

Onder de bezielende leiding van Carlo Hulse, Toine van Dijk, Henri Verstappen, Marcel Hartman en met de ondersteuning van het KTM WPM enduro team en Defensie gaat KTM er wederom een top weekend van maken.

Niet alleen in een beginnersgroep maar ook bij de gevorderden is het nog wel eens nodig om iemand op te rapen of om iets voor te doen wat de trainer uitlegt. Mark Wassink, Erwin Plekkenpol, Hans Polsvoort, Ismo ten Velde en Robin Nijkamp zijn een waardevolle toevoeging van het noppenweekend. De jongste telg uit de enduro, met een knap crossverleden, is er ook bij! Yep, inderdaad Stefan Hage.

De relatie tussen KTM en het Enduroteam van de Luchtmobiele Brigade is bijzonder. Na de ondersteuning die ze hebben geleverd bij de Erzberg rodeo in Oostenrijk werken ze dit jaar ook mee aan de voorbereidingen van het Noppenweekend.

Om de training op zondag bij de enduromannen professioneler te maken komen de mannen  helpen met het opbouwen en uitzetten van het startterrein wat inmiddels wel bekend is met de boomstammen en de wip. Deze les is voor beginners en gevorderden prima te rijden en door iedereen geliefd en gevreesd.

Geef je snel op via het aanmeldingsformulier op de website: www.ktmnoppen-weekend.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?